Vielä eilen minulla oli pää täynnä ajatuksia, joita halusin kirjoittaa tänne. Nyt en muista niistä yhtäkään.

Sanotaan että stressi vie lähimuistin, ja kai tässä jonkin sortin stressi onkin menossa. Pikku-ukko (papuusin uusi lempinimi) on osoittautunut varsin levottomaksi. Päivät menevät kanniskellessa, sillä mokoma veijari ei suostu nukkumaan sängyssään. Sylissä kyllä uni maittaa, mutta auta armias kun laskee käsistään niin johan alkaa veisu.

Olen tässä korjaillut miehen nettisivujakin oikein urakalla, samoin omiani. Siinä sivussa kokeilin tehdä oman blogisivun ihan ilman mitään blogiohjelmaa... Aika heikolta näyttää, noin äkkiseltään. En osaa ohjelmoida joten mitään kommenttimahdollisuutta (vieraskirjaa lukuunottamatta) en osaa laittaa, ja kovasti on pohdinnan alla että miten saisin arkistoinnin tehtyä jotenkin järkevästi, niin että etusivulta pääsisi arkistoa lukemaan. Olin ajatellut vaihtaa taustakuvaa vuodenajan tai kuukauden mukaan, joten arkistointi olisi suotavaa, jotta vanhoja "malleja" pääsisi katselemaan muutkin kuin minä.

Jos nyt vaikka oppisin tuon FrontPagen käytön että osaisin lisätä jonkinlaisen kommentointisysteemin tuolle sivulle, niin saisin vapautettua sen ainokaisen SQL-tietokantani joka on nyt vieraskirjakäytössä. Tilaamassani hosting-paketissa kun on vain yksi. Sitten kun vielä tietäisi miten sitä voi käyttää tuon itse tehdyn blogin kanssa, niin johan pääsisi taas aimo loikan eteenpäin... Minulla kun ei ole tosiaan hajuakaan siitä ohjelmoinnista. Kai tuossa FP:ssäkin olisi omat systeeminsä tiedonkeruuseen (palautekaavake tms.) ja sen julkaisuun omalla sivulla jos vain tietäisin kuinka se toimii.

Voi hyvänen aika, jos ei muusta kykene puhumaan kuin tietokoneohjelmoinneista niin sitten on kyllä jo aika huonosti asiat!