Kohta on kuukausi mennyt siitä kun viimeksi kirjoitin! Ei tästä meinaa tulla mitään, elämässä on ihan liikaa tekemistä ja sähläämistä. Ehkä yritän panostaa siihen että kirjoittaisin kerran kuussa...?

Aika on tosiaan kortilla nykyään. Töiden, perheen ja omien rientojen (joita ei enää tosiaan ole paljon) välissä ei ole enää sekuntiakaan luppoaikaa. Kerpele! Laittakaa vuorokauteen 10 tuntia lisää! Tai älkää sittenkään, muuten minusta jää vain kuihtunut varjo seinälle kaiken tekemisen ja suorittamisen jälkeen.

Olen seuraillut Euroviisukarsintoja ihan puolella silmällä kaiken kiireen keskellä. Kolmas jäi väliin, mutta yritän nähdä neljännen. En siksi että pitäisin Euroviisuista, vaan siksi että haluan saada mielihyvää kehnojen esitysten haukkumisesta. Paljon rummutettu Katra sai suupielet ylöspäin pahansuovassa mielessä. Uskomaton rimanalitus. Plagioinnista viis (hei, kaikki nuotit on jo tosiaan kertaalleen käytetty!) mutta leidi ei tosiaan osannut laulaa muuten kuin periaatteessa. Käytännössä ääni falskasi ihan helvetisti, joka kurvissa mentiin ali tai yli ja vähän vinostikin, eikä imagokaan oikein sykähdyttänyt. Klisee, tehty, stailattu ja muovitettu. Blaah. Tätä Suomen musiikkimaailma juuri tarvitsikin: suomenkielistä Within Temptation / Nightwish -kopiota. Vai tarvitseeko sittenkään? Kyllä on taas levy-yhtiössä lyöty päitä yhteen urakalla. Tulee mieleen parhaat poikabändiajat, kun joka helkutin lafka koitti kehittää markkinoille omaa versiotaan formaatista. Onnea vaan asianosaisille.

**********

Ozzy kutsuu! Hankittiin liput kesän konserttiin, ja pidetään peukkuja pystyssä, vinossa sekä joka suuntaan ihan varmuuden vuoksi että herra tosiaan tulee sitten tänne. Edellinen yritys päättyi fiaskoon, tosin jotain korvausta saatiin Black Sabbath -kiertueesta, mutta tästä isännällä oli omat epäilyksensä kun Wylden pitäisi olla riekkumassa sekä lämppääjänä että pääesiintyjän säestäjänä. Meinaan että jaksaako seppä.

Jaksais ny. Olisi ihan kiva nähdä tämä show.