Kaikista niistä asioista mitä olen elämässäni tehnyt ei taida jäädä käteen paljon mitään. Vai jääkö?

En tiedä alkaako olla taas uusi ikäkriisi lähellä, liian pimeä ja kylmä viikko takana vai mikä vituttaa, mutta nyt kyllä tekisi taas mieli heittää kahvinkeitin seinään ja huutaa. Kaikki on turhaa, ihan kaikki, ja miksei olisi? Mitä helvetin hyötyä siitä on jos minä elän elämääni täällä miten kuten hyvin ja kasvatan pari suhteellisen järkevää ellei peräti fiksua lasta, kun missään ei kumminkaan ole mitään mieltä?

Liioittelua. Lapsissa on mieltä, tai paremminkin niiden tekemisessä (nam). Silti tuntuu että turhautumien vuoreni alkaa natista saumoistaan ja purkaus on odotettavissa lähiaikoina. Mikä mieltä ylentävintä (tai alentavinta), tässä mielentilassa joutuu seuraamaan yhtä kansakunnan tärkeimmistä tapahtumista: pressanvaaleja. Hyi helkutti mitä oksetusta.

En muista ikinä nähneeni näin likaista peliä. Arvasin, että tämä on vaarana kun mennään suoraan vaaliin, mutta kuvittelin naivisti että Suomen kansalla olisi enemmän järkeä, ja että keskustelu pysyisi asiassa. Turha toivo.

Kohta vuosisata itsenäisyyttä ja tänä vuonna sata vuotta yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden saamisesta, ja näinkö sitä käytetään? Istuva presidentti on huono koska:

1. hän on nainen
2. hän on vanha nainen
3. kuulin hänestä paskan juorun
4. hänellä on punainen tukka
5. hän on sellainen ällö maailmanparantaja

... ja niin edelleen. Lista jatkuu loputtomiin. Pienin muunnoksin voidaan soveltaa yllä olevaa listaa vastaehdokkaaseen. Äkkiä äänioikeusikäraja ylös! Takaisin valitsijamiesvaaleihin! Ei näin idioottimaiselle kansalle pidä antaa äänioikeutta!

Häväistyskampanjointi on uskomattoman matalaotsaista. Niinistö ei sellaisesta ole vielä juuri kärsinyt, Halonen sitäkin enemmän. Monista kommenteista paistaa läpi syvälle juurtunut naisviha ja erikoisesti viha vanhempia naisia kohtaan. Nainenhan saa vain näkyä, ei kuulua, ja kun ikää tulee niin pussi päähän ja kellariin. Nainen jolla on valtaa on kauhistus, luonnonoikku josta pitää päästä eroon, vähintäänkin kiero ja ilkeä akka, eihän hän muuten olisi päässyt asemaansa.

Kuusi vuotta sitten Halosta nuijittiin päähän koska hän ei ollut naimisissa, nyt "vaihteeksi" sillä ettei hänen tytärtään ole (kuulemma, en tiedä pitääkö paikkansa) kastettu. Kun nainen on jämäkkä ja tiukka, hän on "sietämätön, kiukutteleva ja oikutteleva pomo", kun mies käyttäytyy samoin hän on "suoraselkäinen ja tinkimätön".

Alan tosissaan olla sitä mieltä että 90 % suomalaisista ei ansaitse äänioikeutta.

Tähänkö maailmaan minun pitää lapseni kasvattaa? Älykääpiöiden ja kaksinaismoralistien keskelle?