Mä olen kurkkuani myöten täynnä Nightwishiä!

Joka helkutin tuutista jauhetaan sitä samaa: mitä nyt tapahtuu bändille, kuka tulee uudeksi solistiksi, kenen vika blaa blaa blaa...

Mulle on kuulkaa herttaisen yhdentekevää vaikka seuraava Nightwishin solisti olis Matti Nykänen! Bändi on tehnyt jumalattomasti työtä muovatakseen Turusesta hevioopperadiivan, ja nyt se ei kelpaakaan. Sitten kirjoitetaan jokin typerä kirje, jonka teksti on lapsellista, kiukuttelevaa ja samalla laskelmoidun lipevää, ja isketään se nettisivuille. Sopivasti hämmentyneen oloisena ihmetellään että "kuis meidän serveri ny tollai romahti". Holopaisen naama televisiossa näytti samalta kuin sen kuuluisan kissan joka hiiren söi.

Miksei ihmiset voi tapella yksityisesti?

Tämä näyttää uhkaavasti ihan samalta kuin Stratovariuksen sekoilut. Tosin tämä ei taida päättyä vaivihkaiseen re-unioniin, vaan ihan oikeasti solisti vaihtuu. Se tarkoittaa kyllä sitä että Nightwish on tulevaisuudessa jotain ihan muuta.

Ja entäs nämä fanit ja "asiantuntijat" jotka vinkuvat joka foorumilla. Jotkut urpot uskovat tosissaan ettei solistin vaihto vaikuta bändin tyyliin, ja julistavat ettei Turusella ollut mitään tekemistä bändin imagon luomisessa. Nämä urpot ovat yleensä fanaattisia T. Holopainen -faneja. Toiset urpot parkuvat tuskissaan ja julistavat bändiä kuolleeksi. Nämä urpot taas ovat tietysti T. Turusen faneja.

Jippii. Ja kohta palkataan turvamiehiä molemmin puolin kun "fanit käy puukottamaan".